Garšvielas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Ilma, SIA

Brīvības 117-6, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Pārtikas piedevas, garšvielas, uztura bagātinātāji

Ilvors, SIA

Elizabetes 103, Rīga, LV-1050
Produkti veselībai, kosmētika. LATVIJAS KOSMĒTIKA, zāļu tējas, uztura bagātinātāji, sulas, ekstrakti veselībai, eļļas, augu maisījumi. šķiedrvielas, ziedes, sejas kopšana, ķermeņa kopšana, matu kopšana, Dr.Tereško tējas, Bulgāru Rozes kosmētika, spirulīns, spirulīna, Zviedru rūgtais, BDK Laboratory, Verana, JoLive linsēklas un eļļas,
1

Imlitex Latvija, SIA

Daugavgrīvas 83, Rīga LV-1007
IZEJVIELAS PĀRTIKAS RŪPNIECĪBAI: ✓ Sāls (rupjais, smalkais), dzeramā soda, kartupeļu ciete ✓ Sojas izolāts ✓ Cukurs un saldinātāji ✓ Tomātu pasta ✓ Pārtikas eļļas un tauki ✓ Želatīns SASTĀVDAĻAS PĀRTIKAS UN FARMĀCIJAS RŪPNIECĪBAI: ✓ Garšvielas un aromatizētāji ✓ Garšas un smaržas pastiprinātāji ✓ Konservanti un stabilizatori ✓ Emulgatori ✓ Cukurs un saldinātāji ✓ Viskozitātes palielinātāji un cietinātāji ✓ Skābuma regulētāji
  • 1 Pārtikas piedevas, garšvielas, uztura bagātinātāji
  • #Garšvielas

Inese Kurzemniece, pārtikas mājražotāja, amatniece

Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts:

"Ineses mājas labumi" ir mājās ražoti pārtikas produkti, 100% roku darbs no Latvijā (pamatā manis pašas dārzā) audzētiem produktiem - ķirbjiem, cidonijām, rabarberiem, āboliem, ķiplokiem u.c. veselībai noderīgiem augļiem un dārzeņiem. 

Produktu piegāde ar pakomātu visā Latvijā.

Gadskārtu un individuālie rituāli.

Intenso, SIA

Kuldīgas 70, Tukums, Tukuma nov., LV-3104

JJStudio, SIA

Šmerļa 3, Rīga LV-1006
Apraksts:

Kas ir "Purisim" kolagēna peptīdi ar apelsīnu garšu? Kolagēns ir uztura bagātinātājs, kura galvenais uzdevums ir uzlabot ādas, matu, nagu un locītavu veselību. "Purisim Collagen Peptides", kas ir izgatavots no liellopu olbaltumvielām, proti, tajā ir liellopu gaļas kolagēna peptīdi, un tas ir lieliski. Turklāt produkts satur pamatvitamīnu kompleksu – C, E, B1, B2, B6, B9, D 3, kas cilvēkam ir nepieciešami imunitātes uzturēšanai un palīdz asimilēt kolagēnu. Preparāts satur arī glikozamīna sulfātu, hondroitīnu un metilsulfonilmetānu (MSM), kas veicina muskuļu un skeleta sistēmas veselību. Izrādās, šis produkts ir nevis divi, bet pat trīs vienā, un vairs nav papildus jāiegādājas vitamīni, ja kādam tas ir nepieciešams. Kas ir "Purisim" kolagēna peptīdi ar apelsīnu garšu sastāvā? "Purisim" sastāvā ir liellopu kolagēna peptīdi un 7 vitamīni, kā arī glikozamīna sulfāts, hondroitīns un MSM. Kāda tipa kolagēns Jums ir un no kā tas ir iegūts? Mūsu produktā ir pirmā un trešā tipa liellopu kolagēns. Kāda ir ieteicamā dienas deva un cik mg ir vienā porcijā? Ieteicamā dienas deva ir 13 g pulvera jeb pilna mērkarotīte.   Vai mērkarotīte arī nāk klāt pasūtījumam? Jā, katrā "Purisim" iepakojumā atrodas speciāla mērkarotīte, kas palīdzēs nomērīt nepieciešamo kolagēna pulvera devu.   Kad vislabāk ir lietot kolagēnu? Kolagēnu vari lietot jebkurā dienas laikā, bet "Purisim" sastāvā esošo vitamīnu dēļ to ieteicams lietot pirmajā dienas pusē.   Ar kādiem dzērieniem drīkst lietot kolagēnā pulveri? Kolagēnu var lietot ar jebkura veida dzērieniem, iemaisot to tajos iekšā. Drīkst lietot gan ar ūdeni, gan sulu, gan pienu gan karstiem dzērieniem.   Cik ilgi ir ieteicams lietot kolagēnu? Kolagēnu var lietot visu laiku, katru dienu. Redzamiem un jūtamiem rezultātiem, vēlams to lietot bez apstājas vismaz 3 mēnešus. Cik ilgam laikam paredzēts viens iepakojums? Vienā iepakojumā ir 390g (30 porcijas) kas pietiks 30 dienām, lietojot ieteicamo dienas devu 13g (pilnu mērkaroti). Vai kolagēnu drīkst lietot grūtnieces vai ar krūti barojošas māmiņas? Nav paredzēts lietošanai grūtniecēm un sievietēm, kas baro bērnu ar krūti.

Jaunpuntuži, Kazas siers

"Jaunpuntuži" , Alsviķu pagasts, Alūksnes nov. LV-4333
Apraksts:

Bioloģiskā lauksaimniecība "Jaunpuntuži" nodarbojas ar kazas siera ražošanu no Anglo-Nūbijas kazu piena.

Kazas dzīvo brīvā dabā ekoloģiski tīrā vidē, un piens ir slavens ar garšīgo krēmīgo garšu, jo tajā ir 5-9% tauku saturs, kā arī augstvērtīgas olbaltumvielas. Sieram piemīt pretalerģijas īpašības.

Ļoti garšīgs smērējamais mocarella siers, siera bumbas ar trifelēm, pipariem, dažādām garšām un garšvielām. Ekoloģisks produkts. Roku darbs. Stiprina imunitāti. Pasterizēts mīkstais kazas siers.

Kesko Senukai Latvia, AS

Mazā Rencēnu 1, Rīga, LV-1073
Būvmateriālu, būvkonstrukciju vairumtirdzniecība

Kopā veseli, klientu informācijas centrs

Priekuļi, Dārza 12-210, Priekuļu pagasts, Cēsu nov., LV-4126

Koraļļu klubs veikals, SIA

Miera 97, Rīga LV-1013
Par uzņēmumu:

Starptautiska kompānija Coral Club jau vairāk nekā 25 gadus piedāvā bioloģiski aktīvas piedevas jeb uztura bagātinātājus, kosmētiku un ekoloģisku sadzīves ķīmiju. Tie ražoti, izmantojot vismodernākās tehnoloģijas tikai no augstākās kvalitātes dabiskām izejvielām sertificētās ražotnēs, kas ievēro visstingrākos nozares regulējuma un produktu kvalitātes kontroles nosacījumus – GMP (Labas ražošanas prakses sistēmas sertifikāts).Coral Club produktus izstrādājuši tādi Nobela prēmijas laureāti kā Klintons Hovards (aloe īpašību atklājumi), Kristofers Hills (spirulīnas īpašību atklājumi), Alberts Zērs (uztura zinātnes doktors, visefektīvākās visa organisma dziļās attīrīšanas sistēmas “ColoVada Plus” un cilvēka veselības saglabāšanai veltītu atjaunojošu un šūnu uzturu papildinošu produktu autors.

Koraļļu klubs veikals, SIA, Filiāle

Dzirnavu 37, Rīga LV-1010
Uztura bagātinātāji, vitamīni, PH, skābju sārmu līdzsvars, ūdens bagātinātājs, coral-mine, minerālvielas ūdenim, D3 vitamīns, stress, stresa noturība, menopauze, sievietes veselība, vīrieša veselība, imunitāte, kaulu veselība, zobu veselība, kairinātas zarnas sindroms, zarnu trakta veselība, serotonīns, kortizols, virsnieres, nieres,